Poliuretaninės putos polistireniniam putplasčiui klijuoti Weber.therm PU Fix

1078

Weber.therm PU Fix yra vienkomponentės, aerozolinės, drėgnoje aplinkoje greitai kietėjančios poliuretaninės putos. Naudojamos montuojant termoizoliacines sistemas: plokštėms iš polistireninio putplasčio (EPS, XPS) ir kitoms šilumos izoliacinėms plokštėms klijuoti ant fasado, pamatų bei vidaus sienų iš mūro, tinko, betono ar kitokių mineralinių paviršių, medžio, metalo.

 

Weber.therm PU Fix yra vienkomponentės, aerozolinės, drėgnoje aplinkoje greitai kietėjančios poliuretaninės putos. Naudojamos montuojant termoizoliacines sistemas: plokštėms iš polistireninio putplasčio (EPS, XPS) ir kitoms šilumos izoliacinėms plokštėms klijuoti ant fasado, pamatų bei vidaus sienų iš mūro, tinko, betono ar kitokių mineralinių paviršių, medžio, metalo.

SAVYBĖS

  • Gerai sukimba su polistireniniu putplasčiu (EPS ir ekstruziniu XPS), mūru, betonu ir kitais mineraliniais paviršiais.
  • Greitai stingsta – maždaug per 2 val.
  • Labai ekonomiškos – iš vieno balionėlio gaunama iki 55 litrų putų, kurių, priklausomai nuo drėgmės ir temperatūros, užtenka iki 14 m² termoizoliacinių plokščių plotui.
  • Užpildo ertmes sukibimo proceso metu.
  • Stingdamos plečiasi minimaliai, sukietėjusios nesiplečia ir nesitraukia.
  • Tinka naudoti dedant ir izoliuojant durų ir langų rėmus.
  • Galima žema, iki –6 °C, darbinė temperatūra.

KLIJAVIMAS

Prieš naudodami gerai sukratykite pakuotę. Tada ją tvirtai įdėkite į specialų pistoletą. Išspaudžiamų putų kiekis reguliuojamas gaiduku ir reguliavimo varžtu nugarinėje pistoleto dalyje. Naudojamą pakuotę laikykite apverstą. Nesukietėjusias putas galima nuvalyti naudojant PU putų valiklį. Sukietėjusios putos gali būti nuvalytos tik mechaniškai. Rekomenduojama putas dengti 2–3 cm ruoželiu.

ORO SĄLYGOS KLIJAVIMO METU

Optimali talpos temperatūra – +20 °C. Dirbant aplinkos temperatūra gali siekti nuo –6 °C iki +30 °C.

LAIKYMO SĄLYGOS

Sandėliuoti originaliose talpose. Laikyti vėsioje, sausoje, gerai vėdinamoje vietoje, sandariai uždarytose talpose. Atkreipkite dėmesį į aerozolių laikymo instrukcijas. Egzoterminėms reakcijoms išvengti laikyti atokiau nuo oksiduojamųjų medžiagų, stiprių šarmų ir rūgščių medžiagų. Laikyti atokiau nuo maisto, gėrimų ir gyvulių pašaro. Nelaikyti kartu su oksiduojamosiomis ir savaime užsidegančiomis medžiagomis.

Sudėtyje yra difenilmetan-4,4‘-diizocianato.

PASTABA

Darbus reikia atlikti pagal bendrai taikomas statybos taisykles ir laikantis darbų saugos bei higienos taisyklių. Pirmiau pateikti nurodymai dėl darbų atlikimo ir gaminio naudojimo sąlygos neatleidžia vykdytojo nuo pareigos turėti reikiamą pasirengimą ir profesinės patirties.

Naudotus įrankius ir indus baigus darbą reikia nedelsiant išplauti vandeniu. Visus teršalus nuo statybinių elementų ir drabužių reikia nedelsiant kruopščiai nuplauti švariu vandeniu. 

Saugoti akis ir odą, jeigu skiedinio patektų į akis, kruopščiai išplauti švariu vandeniu ir kreiptis į gydytoją.

1078

Specifinė nuoroda

Jums taip pat gali patikti

10 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: