Balti elastingi universalūs plytelių klijai Weber Multiglue

1577

Elastingi cementiniai plytelių klijai (atitinkantys C2ТЕ S1 klasę), skirti grindų ir sienų, visų rūšių keraminėms ir natūralaus akmens plytelėms klijuoti ant tinkuotų, betoninių ir panašių paviršių pastato viduje bei išorėje. Idealiai tinka pažeistos ir ištrupėjusios plytelių dangos renovacijai ir atnaujinimui.

Weber Multiglue balti, elastingi, universalūs plytelių klijai

APIE ŠĮ PRODUKTĄ

Elastingi cementiniai plytelių klijai (atitinkantys C2ТЕ S1 klasę), skirti grindų ir sienų, visų rūšių keraminėms ir natūralaus akmens plytelėms klijuoti ant tinkuotų, betoninių ir panašių paviršių pastato viduje bei išorėje. Idealiai tinka pažeistos ir ištrupėjusios plytelių dangos renovacijai ir atnaujinimui.

SAVYBĖS

  • Puikus sukibimas su skirtingais pagrindais
  • Patogu dirbti
  • Tinka visų rūšių plytelėms
  • Vidaus ir lauko darbams

PAVIRŠIUS BEI PAGRINDO PARUOŠIMAS

Paviršius turi būti kietas, tvirtas, patvarus ir švarus. Visos sukibimą mažinančios medžiagos dulkės, riebalai, nešvarumai ir panašios turi būti pašalintos. Pagrindas turi būti sausas arba drėgnas, bet ne šlapias. Nedidelius padrindo nelygumus galima išsilyginti weber MultiGlue plytelių klijais, didesnius ir gilesnius remontiniu weber QuickRep mišiniu.

MAIŠYMAS

5 kg weber MultiGlue sauso mišinio maišoma su 1.5 litrų švaraus kambario temperatūros vandens. Maišyti elektriniu maišytuvu apie 5 minutes, kol susidaro vientisa masė ir paliekama brandinimui apie 10 min., mažesni kiekiai  gali būti sumaišyti mentele arba glaistykle. Prieš naudojant, būtina permaišyti.

DARBO EIGA

Ant paruošto paviršiaus lygia glaistykle klijai tepami lygiu sluoksniu ir suvagojami dantyta glaistykle. Plytelės sukamuoju judesiu tvirtai prispaudžiamos prie klijų sluoksnio. Prieš prispaudžiant plyteles įsitikinkite, ar klijų vagučių paviršius dar drėgnas. Klijų džiūvimo laikas priklauso nuo oro temperatūros, pagrindo įgeriamumo ir drėgmės, žema temperatūra ir didelė santykinė oro drėgmė prailgina džiūvimo laiką, įgeriantis pagrindas ir aukšta temperatura - pagreitina. Plytelių padėtis gali būti pakoreguota apytiksliai per 10 minučių. Klijuojant didelio formato plyteles patartina klijus tepti ir ant plytelės nugarėlės. 

DŽIŪVIMO LAIKAS

Atlikus darbus galima vaikščioti ne anksčiau nei po 24 valandų. 

ORO SĄLYGOS KLIJAVIMO METU

Pagrindo ir oro temperatura darbo metu ir dvi dienos po to turi būti aukštesnė nei  +10°C, paviršius turi būti apsaugotas nuo lietaus, užšalimo, tiesioginių saulės spindulių. 

PASTABA

Darbus reikia atlikti pagal bendrai taikomas statybos taisykles ir laikantis darbų saugos bei higienos taisyklių. Pirmiau pateikti nurodymai dėl darbų atlikimo ir gaminio naudojimo sąlygos neatleidžia vykdytojo nuo pareigos turėti reikiamą pasirengimą ir profesinės patirties. 

Naudotus įrankius ir indus baigus darbą reikia nedelsiant išplauti vandeniu. Visus teršalus nuo statybinių elementų ir drabužių reikia nedelsiant kruopščiai nuplauti švariu vandeniu. 

Saugoti akis ir odą, jeigu skiedinio patektų į akis, kruopščiai išplauti švariu vandeniu ir kreiptis į gydytoją.

MIŠINIO SĄNAUDOS

Išeiga apytiksl. 3 kg/m²
Vandens poreikis 1,5 l/5 kg (apie 0,29 l/1 kg)
Naudojimo temperatura +10 ... +25°C
Klijų sunaudojimo laikas po sumaišymo apytiksl. 3 valandos
Klijų lipnumo trukmė apytiksl. 20 min.
Pilnas sukietėjimo laikas 2 savaitės (20°C, 50% RH)
Rišamoji medžiaga Cementas
Pradinis priekibos stipris tempiant > 1.0 N/mm²
Atsparumas šalčiui tinka naudoti lauko sąlygomis
Spalva Balta
Sandėliavimas 24 mėn. nuo pagaminimo datos
Įpakavimas 5 kg maišelis
Produkto sertifikatas CE

 

1577

Specifinė nuoroda

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: