Plėvelė ISOVER VapoBlock

1376

ISOVER VapoBlock – tai įprastai naudojama garo izoliacinė polietileno plėvelė. VapoBlock stabdo garų skverbimąsi iš patalpų vidaus į pastato konstrukcijas. VapoBlock gaminama iš senėjimui atsparaus PE plastiko (polietileno). VapoBlock plėvelės kokybę patvirtinantys sertifikatai: Švedijos SP ir Norvegijos SINTEF. VapoBlock plėvelė, kaip ir kitos tradiciškai naudojamos garo izoliacinės polietileno plėvelės, yra melsvos spalvos.

ISOVER VapoBlock – tai įprastai naudojama garo izoliacinė polietileno plėvelė. VapoBlock stabdo garų skverbimąsi iš patalpų vidaus į pastato konstrukcijas. VapoBlock gaminama iš senėjimui atsparaus PE plastiko (polietileno). VapoBlock plėvelės kokybę patvirtinantys sertifikatai: Švedijos SP ir Norvegijos SINTEF. VapoBlock plėvelė, kaip ir kitos tradiciškai naudojamos garo izoliacinės polietileno plėvelės, yra melsvos spalvos. Paskaičiuotas plėvelės ilgalaikiškumas – 50 metų. 
Techniniai parametrai 
Žymėjimo kodas pagal CE EN 13984, tipas A
Vandens garų laidumas (sd) > 1,5x106 s/m (> 40 m, sd vertė)
Atsparumas plėšimui vinimi (išilgai / skersai) ≥ 60 N
Vandens nepralaidumas, EN 13859-1 atitinka reikalavimus
Didžiausias tempiamasis stipris (išilgai/skersai) ≥ 20 N/ mm2
Pailgėjimas 500 %
Degumo klasė F euroklasė
Plėvelės storis 0,20 mm

Paskirtis

Isover VapoBlock plėvelė naudojama apšiltintose medinio, metalinio karkaso konstrukcijose (šlaitiniuose stoguose, išorės sienose, perdangose) garo ir oro izoliacijai. VapoBlock gali būti naudojama naujai statomuose ir renovuojamuose pastatuose. 

Montavimas

ISOVER VapoBlock plėvelė montuojama šiltojoje konstrukcijos pusėje. Tvirtinama kabėmis arba dvipusio lipnumo juosta. Siūlės turi būti perdengiamos ne mažiau kaip 150 mm.  Siūlės sandarinamos naudojant Vario sistemos komponentus - Vario KB-3 ar Vario MultiTape SL lipnias juosteles, elastinę sandarinimo mastiką VARIO DS. Klijuojamas paviršius turi būti sausas, švarus ir be dulkių. 

Pakuotė

Isover VapoBlock plėvelė pločio kryptimi suvyniota į ritinius ir yra dviejų ilgių: 
3 x 20 m = 60 m² ir 3 x 45 m = 135 m2
Ritinio ilgis 1,5 m, skersmuo 18 cm. Ritinių svoris 11,5 kg (60 m2) ir 25 kg (135 m2).

Sandėliavimas ir darbas

Sandėliuoti būtina sausoje, uždaroje patalpoje -15ºC - +40ºC temperatūroje, laikantis ant pakuotės pateiktų gamintojo instrukcijų.

1376

Specifinė nuoroda

1 kita prekė toje pačioje kategorijoje: